Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece yumurta görmek

Rüyada sadece yumurta görmek

Rüyada sadece yumurta görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sadece yumurta gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi maddi açıdan da ele almanız gerekebilir.

Rüyada sadece yumurta görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada sadece inek görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sadece araba görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalet eder.

Rüyada sadece gelinlik görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işarettir.

Rüyada sadece yılan görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına delalettir.

Rüyada sadece ses duymak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet eder.

Rüyada sadece köpek görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, kazancın arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada sadece mezar görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments