Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece araba görmek

Rüyada sadece araba görmek

Rüyada sadece araba görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sadece araba gördüyseniz:

  • Gerçeklere sizin ulaşmanız gerekiyor.

Rüyada sadece araba görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada birinin sadece sesini duymak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sadece ses duymak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sadece gelinlik görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına işarettir.

Rüyada sadece inek görmek gönlünce bir hayat süreceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına işarettir.

Rüyada sadece saç yıkamak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kendine döneceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine yorulur.

Rüyada sadece merdiven görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet eder.

Rüyada sadece ayna görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments