Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece köpek görmek

Rüyada sadece köpek görmek

Rüyada sadece köpek görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, onu doyasıya yaşayacağına, rızkının çeşitleneceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada sadece köpek gördüyseniz:

  • Sizden istenen şeyleri gerçekten yapmak istemiyorsanız, fikirlerinizi bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

Rüyada sadece köpek görmek ters giden olayların düzeleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada sadece merdiven görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada sadece inek görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalettir.

Rüyada sadece bacak görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada sadece araba görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sadece kuran görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada sadece ayna görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sadece ses duymak büyük fırsatların kapısını açacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments