Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece mezar görmek

Rüyada sadece mezar görmek

Rüyada sadece mezar görmek hayatını yoluna sokacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, zorluğa düşeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işinin ehli olacağına, aksiliklerin yaşanacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sadece mezar gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada sadece mezar görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Rüyada sadece ayna görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sadece ayakkabı görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada sadece inek görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada sadece baş görmek çok rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sadece karpuz görmek fakir çocukları giydireceğine, büyük bir yenilgi alacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına işaret eder.

Rüyada sadece köpek görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına inanılır.

Rüyada sadece yılan görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments