Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece gelinlik görmek

Rüyada sadece gelinlik görmek

Rüyada sadece gelinlik görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına delalettir.

Rüyada sadece gelinlik gördüyseniz:

  • İş birliği olumlu sonuç getirmeyebilir.

Rüyada sadece gelinlik görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sadece mezar görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, büyük başarı kazanacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sadece kar görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sadece yumurta görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada sadece araba görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret eder.

Rüyada sadece karpuz görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sadece ayna görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına tabir olunur.

Rüyada sadece bacak görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, elinin bollaşacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments