Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece kan görmek

Rüyada sadece kan görmek

Rüyada sadece kan görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, gülmeye hasret kalacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada sadece kan gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda hedeflerinize ulaşabileceksiniz.

Rüyada sadece kan görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada sadece saç yıkamak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sadece yumurta görmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada sadece araba görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sadece inek görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına delalet eder.

Rüyada sadece karpuz görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada sadece cüzdan görmek işlerin yoluna sokulacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada sadece yılan görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments