Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece bacak görmek

Rüyada sadece bacak görmek

Rüyada sadece bacak görmek iş yaşantısında hırslanacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sadece bacak gördüyseniz:

  • Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz.

Rüyada sadece bacak görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada sadece baş görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sadece süt görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada sadece kafa görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada sadece araba görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine inanılır.

Rüyada sadece köpek görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sadece altın görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, işinde verimsiz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sadece merdiven görmek hayırlı işler yapacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments