Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece kuran görmek

Rüyada sadece kuran görmek

Rüyada sadece kuran görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada sadece kuran gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerden arınmalısınız.

Rüyada sadece kuran görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada sadece kan görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, dünya malına kavuşulacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sadece merdiven görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sadece mezar görmek refaha erişileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Rüyada sadece cüzdan görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada sadece baş görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada sadece bacak görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sadece saç yıkamak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments