Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece cüzdan görmek

Rüyada sadece cüzdan görmek

Rüyada sadece cüzdan görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, maddi zarar edeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sadece cüzdan gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya gelişen konular bir şekilde, daha fazla para kazanmanıza ya da tasarruf etmenize yardım edebilir.

Rüyada sadece cüzdan görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada sadece ayakkabı görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada sadece kuran görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sadece mezar görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalet eder.

Rüyada sadece yılan görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, kafasının rahatlayacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada sadece yumurta görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sadece köpek görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sadece kan görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments