Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece saç yıkamak

Rüyada sadece saç yıkamak

Rüyada sadece saç yıkamak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada sadece saç yıkamak gördüyseniz:

  • Küçük bir gayretle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada sadece saç yıkamak attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sadece sesini duymak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sadece araba görmek hayatınızın neşe dolacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, isteklerini yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sadece köpek görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, güvensizliğini yeneceğine rivayet eder.

Rüyada sadece ses duymak aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada sadece kar görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, hep yerinde sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sadece süt görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, zenginliğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sadece bacak görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments