Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece ayna görmek

Rüyada sadece ayna görmek

Rüyada sadece ayna görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, borçların biteceğine işaret eder.

Rüyada sadece ayna gördüyseniz:

  • Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz.

Rüyada sadece ayna görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada sadece kafa görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Rüyada sadece gelinlik görmek hep dua edeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sadece köpek görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sadece yılan görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına tabir olunur.

Rüyada sadece kan görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sadece cüzdan görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sadece araba görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments