Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sadece altın görmek

Rüyada sadece altın görmek

Rüyada sadece altın görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, hayallerinin yıkılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, pek çok olumlu gelişmelere, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sadece altın gördüyseniz:

  • İşiniz veya sağlığınızla bağlantılı bazı işleriniz veya ilişkileriniz aniden rayına oturmaya başlayabilir.

Rüyada sadece altın görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sadece yılan görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sadece cüzdan görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işarettir.

Rüyada sadece merdiven görmek büyük borçların altında ezileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalettir.

Rüyada sadece ses duymak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada birinin sadece sesini duymak zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada sadece bacak görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sadece yumurta görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments