Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçtan bit taramak

Rüyada saçtan bit taramak

Rüyada saçtan bit taramak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işarettir.

Rüyada saçtan bit taramak gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Rüyada saçından bit taramak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç taramak bit görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, yeni kararlar alınacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçtan bit taramak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine delalettir.

Rüyada başından bit taramak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını başkasının taradığını görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine delalettir.

Rüyada birinin saçını taramak işveren koltuğunda oturacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işarettir.

Rüyada saç taradığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçını taramak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments