Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını başkasının taradığını görmek

Rüyada saçlarını başkasının taradığını görmek

Rüyada saçlarını başkasının taradığını görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, başarı elde edeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını başkasının taradığını gördüyseniz:

  • Hukuki konularda ise, olumlu sonuçlar alınabilir.

Rüyada kısa saç taramak amacına ulaşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını taradığını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada banyoda saç taramak bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada annenin saçını taramak yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin saçını taramak birikiminin artacağına, gülüp eğleneceğine, kazanç kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçtan bit taramak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçını taradığını görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada saç taramak bit görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments