Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç taradığını görmek

Rüyada saç taradığını görmek

Rüyada saç taradığını görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, geç de olsa huzura erileceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada saç taradığını gördüyseniz:

  • Gelişmelere ümitsiz bakmayın.

Rüyada birinin saçlarını taradığını görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada eşinin saçını taramak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sıkıntılarının geçeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç taramak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak masumluğunu ispat edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını başkasının taradığını görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun sarı saç taramak rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada saçından bit taramak hayatının bereketli ve verimli olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saç taramak hayatının düzene gireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments