Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başından bit taramak

Rüyada başından bit taramak

Rüyada başından bit taramak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine inanılır.

Rüyada başından bit taramak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Rüyada başından bit taramak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına işaret eder.

Rüyada saçtan bit taramak sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada saç taramak bit görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçından bit taramak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başından bit alıp öldürmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine tabir olunur.

Rüyada birinin başında bit öldürmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün başında bit görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başından bit ayıklamak daha güçlü bir hale geleceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments