Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçından bit taramak

Rüyada saçından bit taramak

Rüyada saçından bit taramak haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, fakirlikten kurtulmaya, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçından bit taramak gördüyseniz:

  • Sizinle farklı fikirlere sahip kişilerle karşılaşabilir veya tartışabilirsiniz.

Rüyada saçından bit taramak rahat bir hayata kavuşacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet eder.

Rüyada saçtan bit taramak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saç taramak bit görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işarettir.

Rüyada başından bit taramak maddi durum kötü ise zengin olunacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada saçını tarakla taramak kişinin şansının artacağına, rızkının çoğalacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin saçını taramak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, huzurun kaçacağına delalettir.

Rüyada annesinin saçını taramak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kendi saçını taradığını görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments