Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçtaki kepeği temizlemek

Rüyada saçtaki kepeği temizlemek

Rüyada saçtaki kepeği temizlemek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada saçtaki kepeği temizlemek gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Rüyada saçta kepek temizlemek işle ilgili inzivaya çekileceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada saçtan kepek temizlemek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine delalet eder.

Rüyada saçtaki kepeği temizlemek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada kepek temizlemek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı kepeklenmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine delalet eder.

Rüyada kepekli saç taramak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç kepeği görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalet eder.

Rüyada saçını kepekli görmek zor durumlarda kalacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments