Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kepeği görmek

Rüyada saç kepeği görmek

Rüyada saç kepeği görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, dünya malının çoğalacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç kepeği gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz ileride pişmanlık duyabileceğiniz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada saçlarımda kepek görmek iyi hissedeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kepekli saç görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç kepeği dökmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçtaki kepeği temizlemek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kepekli saç taramak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine alamet eder.

Rüyada saçını kepekli görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına inanılır.

Rüyada saçlarda kepek görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının kepeklendiğini görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments