Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kepek temizlemek

Rüyada kepek temizlemek

Rüyada kepek temizlemek verdiği sözleri tutacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine inanılır.

Rüyada kepek temizlemek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir buluşma gerekebilir.

Rüyada saçtaki kepeği temizlemek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kepek temizlemek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada saçtan kepek temizlemek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, komşular tarafından kötülenileceğine işaret eder.

Rüyada saçta kepek temizlemek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işarettir.

Rüyada kafada kepek görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalettir.

Rüyada saçlarının kepeklendiğini görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine işarettir.

Rüyada saç kepeklenmesi görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçları kepekli görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments