Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçta kepek temizlemek

Rüyada saçta kepek temizlemek

Rüyada saçta kepek temizlemek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, onlardan büyük hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçta kepek temizlemek gördüyseniz:

  • Ya da ticari bir girişiminizi veya yaratıcılıkla ilgili bir işinizi başka bir önemli başlık nedeniyle ikinci plana atmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada saçtan kepek temizlemek rahatlık ve ferahlık bulacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçta kepek temizlemek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, geç de olsa huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada saçtaki kepeği temizlemek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulmaktadır.

Rüyada kepek temizlemek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının saçında kepek görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada saçın kepeklendiğini görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçında kepek görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçında kepek görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments