Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kepeklenmek

Rüyada saçı kepeklenmek

Rüyada saçı kepeklenmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kepeklenmek gördüyseniz:

  • Pek çoğu gelişimi desteklerken, bazıları gelmeket olan önemli şeylerin müjdecisi olabilir.

Rüyada saçının kepeklendiğini görmek kötü günlerin arkada kalacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçtaki kepeği temizlemek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine inanılır.

Rüyada saçında kepek görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalettir.

Rüyada saçında kepek olduğunu görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi saçında kepek görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçta kepek temizlemek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, yüksek bir makamı olacağına, yokluk içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçları kepekli görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, işlerinin azalacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine inanılır.

Rüyada saçlarından kepek döküldüğünü görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments