Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçtan kepek temizlemek

Rüyada saçtan kepek temizlemek

Rüyada saçtan kepek temizlemek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, doktordan doktora koşturacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada saçtan kepek temizlemek gördüyseniz:

  • Bir girişimi, macerayı ya da ilişki veya iş birliğini olduğu şekliyle görebilir, hüsnükuruntulara kapılmadan kar zarar hesabı yaparak sonuç alabilirsiniz.

Rüyada saçtaki kepeği temizlemek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada saçtan kepek temizlemek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, huzurlu bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçta kepek temizlemek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine inanılır.

Rüyada kepek temizlemek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada kepekli saç görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, huzurlu günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarda kepek görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, güzel huylarının değişeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada saç kepeklenmesi görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, yollarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kepeği dökmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, aralarından su sızmayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments