Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kepekli görmek

Rüyada saçını kepekli görmek

Rüyada saçını kepekli görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, aydınlığa çıkılacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kepekli gördüyseniz:

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada saçtan kepek dökmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı kepeklenmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin saçında kepek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada saçta kepek temizlemek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada saç kepeği dökmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kariyerinin yükseleceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kendi saçında kepek görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının kepeklendiğini görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulur.

Rüyada saçlarını kepekli görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments