Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçta sivilce görmek

Rüyada saçta sivilce görmek

Rüyada saçta sivilce görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada saçta sivilce gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat hoş anılar üretebilir.

Rüyada saçta sivilce görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, güç kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç diplerinde sivilce görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına işarettir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek rızkının çeşitleneceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada siyah sivilce görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, attığı her adımı düşüneceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünde sivilce görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kendi sivilcesini sıkmak isabetli girişimlerde bulunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada genital bölgede sivilce görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments