Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genital bölgede sivilce görmek

Rüyada genital bölgede sivilce görmek

Rüyada genital bölgede sivilce görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, aile içinde saadetinin artacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, daha rahat bir nefes alacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada genital bölgede sivilce gördüyseniz:

  • Güzel haberler alarak sevinebilirsiniz.

Rüyada genital bölgede sivilce görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına alamet eder.

Rüyada genital bölgeyi görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin genital bölgesini görmek huzurunun kaçacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada genital bölgeye ağda yapmak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi genital bölgesini görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada genital bölgede kıl görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gücünün azalacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada temiz genital bölge görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın genital bölgesi görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments