Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç diplerinde sivilce görmek

Rüyada saç diplerinde sivilce görmek

Rüyada saç diplerinde sivilce görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç diplerinde sivilce gördüyseniz:

  • Bir fikrinize yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada saç diplerinde sivilce görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işarettir.

Rüyada saç diplerinin beyazladığını görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç dibini görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, sevinçli bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada saç dibinde yara görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada saç dibi görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç diplerinde yara görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç diplerini görmek çok iyi işler ortaya konacağına, kendisine olan güveninin artacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet eder.

Rüyada saçlarının dibinin beyazladığını görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments