Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında kepek görmek

Rüyada saçında kepek görmek

Rüyada saçında kepek görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçında kepek gördüyseniz:

  • Sizi riskli veya sizi ilgilendirmeyen konuların içine dahil etmeye çalışan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada kendi saçında kepek görmek büyük bir projeye girileceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarında kepek görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine inanılır.

Rüyada saçını kepekli görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada saç kepeği dökmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kepekli saç taramak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Rüyada saçtan kepek dökmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçtan kepek temizlemek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada saçtan kepek ayıklamak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emine

Hayatta olan birinin şacındaki kepekleri ölen babaanesinin temizlemesi