Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın kepeklendiğini görmek

Rüyada saçın kepeklendiğini görmek

Rüyada saçın kepeklendiğini görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada saçın kepeklendiğini gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Rüyada saçında kepek görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçta kepek temizlemek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet eder.

Rüyada saçlarında kepek görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada saçlarından kepek döküldüğünü görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının kepeklendiğini görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı kepekli görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Rüyada birinin saçında kepek görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada saçtan kepek ayıklamak elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments