Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçında kepek görmek

Rüyada başkasının saçında kepek görmek

Rüyada başkasının saçında kepek görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının saçında kepek gördüyseniz:

  • Size sorulmasını beklemeden fikirlerinizi paylaşmanız çalışmalarınızı takdir eden kişilerle olumlu ilişkiler geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada saç kepeklenmesi görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kepekli saç taramak bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada saçın kepeklenmesini görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına alamet eder.

Rüyada saç kepeği dökmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada saçlarından kepek döküldüğünü görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı kepekli görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada saçları kepekli görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, şansının bahtının açılacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada saçlarımda kepek görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments