Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçında kepek görmek

Rüyada birinin saçında kepek görmek

Rüyada birinin saçında kepek görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin saçında kepek gördüyseniz:

  • Devamlılık zorunluluğu olmayan ilişkileri sonlandırmak ya da devam etmesi için gereken şeyleri yapmak yolunda adımlar atabilirsiniz.

Rüyada saç kepeklenmesi görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarında kepek görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kepekli saç taramak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, güçlendikçe güçleneceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının kepeklendiğini görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada saçlarda kepek görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine tabir olunur.

Rüyada saçının kepeklendiğini görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine delalet eder.

Rüyada birinin saçında kepek görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada saçlarımda kepek görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments