Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı seçmek

Rüyada ayakkabı seçmek

Rüyada ayakkabı seçmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, kalp kırmaya, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı seçmek gördüyseniz:

  • Sorumluluk altına girmeniz gerekebilir.

Rüyada ayakkabı seçmek yani babasına benzeyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada salatalık seçmek sahip olduğu nimetin artacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına yorulur.

Rüyada gözlük seçmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ekmek seçmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada karpuz seçmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık seçmek rahat edeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada şarap seçmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada oda seçmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments