Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının tarandığını görmek

Rüyada saçlarının tarandığını görmek

Rüyada saçlarının tarandığını görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, her istediğini elde edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının tarandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etme veya destek olma isteğiniz artabilir.

Rüyada saç taranması görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada saçını tarayan kadın görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada saç tarayan birini görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet eder.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına inanılır.

Rüyada taranmış saç görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarının tarandığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, düşünmeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç tararken bit görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının tarandığını görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments