Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taranmış saç görmek

Rüyada taranmış saç görmek

Rüyada taranmış saç görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, maddi olanaklarının artacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, refah içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada taranmış saç gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Rüyada saçlarının tarandığını görmek rızkın ve kısmetin artacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçlarının taranmasını görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulur.

Rüyada saçını tarayan birini görmek geçim derdine düşmeyeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada saç tararken döküldüğünü görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada saçının tarandığını görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının taranmasını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, üzücü haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada saçın tarandığını görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına işaret eder.

Rüyada saçı taranmak hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments