Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç taranması görmek

Rüyada saç taranması görmek

Rüyada saç taranması görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, kazancının sürekli artacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalet eder.

Rüyada saç taranması gördüyseniz:

  • Küçük bir maddi sarsıntı yaşamanız olasıdır.

Rüyada saçının taranmasını görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, istihdam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada saç taranması görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada saçını tarayan kadın görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulur.

Rüyada saç tarandığını görmek işinden uzaklaşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçını tararken bit görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada saçlarının taranmasını görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçın tarandığını görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments