Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bir sayfasında önemli bir değişiklik olabilir.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada saç tararken bit görmek patron koltuğuna geçeceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine tabir olunur.

Rüyada saçının tarandığını görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada saç tarayan birini görmek sıkıntı çekeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet eder.

Rüyada saç tararken döküldüğünü görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalettir.

Rüyada saç taranması görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarının taranmasını görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işarettir.

Rüyada saçın tarandığını görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments