Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç tararken bit görmek

Rüyada saç tararken bit görmek

Rüyada saç tararken bit görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, gelirinin sürekli olacağına, sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada saç tararken bit gördüyseniz:

  • Beklediğiniz özgürlüğü karşı tarafa sunmak da zayıf kalabilirsiniz.

Rüyada saçını tararken bit görmek umduğunu bulamayacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada saç tararken bit görmek eksiği kendinde bulacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet eder.

Rüyada saçlarının tarandığını görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada saç taranması görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret eder.

Rüyada taranmış saç görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine tabir olunur.

Rüyada saç tarandığını görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, engellerin ortadan kalkacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments