Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç tarayan birini görmek

Rüyada saç tarayan birini görmek

Rüyada saç tarayan birini görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, belki ölümler görüleceğine, kişinin her türlü zenginliğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saç tarayan birini gördüyseniz:

  • Yanlış yorumlanabilirsiniz veya çok agresif veya açık sözlü olmanız durumunda bazı şeyler için suçlanabilirsiniz.

Rüyada saçlarının taranmasını görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine tabir olunur.

Rüyada saçının tarandığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını tarayan birini görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada saçın tarandığını görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının tarandığını görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada saçını tarayan kadın görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına yorulur.

Rüyada saçının taranmasını görmek gözden düşeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada taranmış saç görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments