Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının tarandığını görmek

Rüyada saçının tarandığını görmek

Rüyada saçının tarandığını görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada saçının tarandığını gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin ya da eğilimlerinizin başarılabileceğine dair işaretleri görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada saç tarayan birini görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada saçı taranmak inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada saçın tarandığını görmek afiyette ve keyifte olacağına, günahtan temizlenmeye, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine yorulur.

Rüyada saçını tarayan birini görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret eder.

Rüyada saçlarının taranmasını görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada taranmış saç görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments