Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını tarayan kadın görmek

Rüyada saçını tarayan kadın görmek

Rüyada saçını tarayan kadın görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, rahatının kaçacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalettir.

Rüyada saçını tarayan kadın gördüyseniz:

  • Arka planda çalışmalar yürüten hayran kitleniz size çok olumlu tekliflerle gelebilirler.

Rüyada saçını tarayan kadın görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada saç tararken bit görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının taranmasını görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada saçının taranmasını görmek markasını duyuracağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada saç tarandığını görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, onlar için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada saç tarayan birini görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, işlerin ters gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç tararken döküldüğünü görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, parasız günler geçireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada saçı taranmak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments