Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı sakladığını görmek

Rüyada ayakkabı sakladığını görmek

Rüyada ayakkabı sakladığını görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, işiyle nam salacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı sakladığını gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada ayakkabı sakladığını görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada ayakkabılarını saklamak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, hayatının iyileşeceğine delalettir.

Rüyada ilaç saklamak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt saklamak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanı saklamak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa saklamak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeker saklamak elde bulunan paranın tükeneceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada sigara paketi saklamak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments