Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı saklamak

Rüyada bir insanı saklamak

Rüyada bir insanı saklamak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir insanı saklamak gördüyseniz:

  • Bir an önce kendinizi affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada bir insanı saklamak rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan saklamak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına inanılır.

Rüyada bıçak sakladığını görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigarayı saklamak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada bıçağı saklamak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölen birini saklamak zor günlerden geçeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıçak saklamak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kısmet alacağına delalet eder.

Rüyada birşeyler saklamak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments