Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını okşamak

Rüyada saçlarını okşamak

Rüyada saçlarını okşamak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, yeni işler yapılacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada saçlarını okşamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size karşıt fikirleri olan veya size direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir kızın saçını okşamak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına delalettir.

Rüyada saçını okşamak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçlarını okşamak gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün saçını okşamak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, başarıların artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments