Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün saçını okşamak

Rüyada ölünün saçını okşamak

Rüyada ölünün saçını okşamak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, en küçük sorunda parlayacağına delalettir.

Rüyada ölünün saçını okşamak gördüyseniz:

  • Duygusal denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada ölünün saçını okşamak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, daha isabetli kararlar alacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını okşamak ayrılanların birleşeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçlarını okşamak ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızın saçını okşamak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işaret eder.

Rüyada kızın saçlarını okşamak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, kendi bildiğini okuyacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını okşamak güzel günlerin geleceğine, gelir kaybedeceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçını okşamak sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments