Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçlarını okşamak

Rüyada birinin saçlarını okşamak

Rüyada birinin saçlarını okşamak kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saçlarını okşamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, bir yolculuk söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşının saçını okşamak tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını okşamak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına rivayet eder.

Rüyada saçı okşamak kötü kimselerle karşılaşamayacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Rüyada birinin saçını okşadığını görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada kızın saçlarını okşamak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç okşamak yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments