Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarında kepek görmek

Rüyada saçlarında kepek görmek

Rüyada saçlarında kepek görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, stresini atacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarında kepek gördüyseniz:

  • Grup faliyetlerine katılın enerjiniz yeterli olacak.

Rüyada saçta kepek temizlemek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, iyileşeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçının kepeklendiğini görmek mutsuz olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, özel muamele göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kepekli saç taramak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçtan kepek temizlemek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçında kepek olduğunu görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işaret eder.

Rüyada saçın kepeklendiğini görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada saçtan kepek dökmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, önemli kararlar alınacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kepeği dökmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments