Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının kepeklendiğini görmek

Rüyada saçının kepeklendiğini görmek

Rüyada saçının kepeklendiğini görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının kepeklendiğini gördüyseniz:

  • Başkaları hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklamanız gerekeiyor olabilir.

Rüyada saçta kepek temizlemek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kepekli saç taramak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine delalettir.

Rüyada saçtan kepek ayıklamak dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine alamet eder.

Rüyada saçtan kepek temizlemek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işaret eder.

Rüyada saç kepeği görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saçında kepek görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçında kepek görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada saçlarında kepek görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, geçecek güzel bir ömre rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments