Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kepeği dökmek

Rüyada saç kepeği dökmek

Rüyada saç kepeği dökmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, alım gücünün artmasına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Rüyada saç kepeği dökmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda değişiklik yapma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada saç kepeği dökmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, hem dua alacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçtan kepek dökmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarından kepek döküldüğünü görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada saçta kepek temizlemek borcunun çok olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada saçının kepeklenmesini görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına işarettir.

Rüyada saçlarını kepekli görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin saçında kepek görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçında kepek görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, mutsuz ve hasta olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments