Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçtan kepek dökmek

Rüyada saçtan kepek dökmek

Rüyada saçtan kepek dökmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, işlerin toparlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına delalet eder.

Rüyada saçtan kepek dökmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya duygusal konularda sizi mutlu edecek olaylar yaşanabilir.

Rüyada saç kepeği dökmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada saçtan kepek dökmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sevilen bir kişi olunacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Rüyada saçta kepek temizlemek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarımda kepek görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına yorulur.

Rüyada kendi saçında kepek görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, onların güvenini sarsacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada saçları kepekli görmek sermayesinin boşa gideceğine, onu dinleyeceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada saçının kepeklenmesini görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Rüyada saçtan kepek temizlemek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments