Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında kepek olduğunu görmek

Rüyada saçında kepek olduğunu görmek

Rüyada saçında kepek olduğunu görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçında kepek olduğunu gördüyseniz:

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.

Rüyada saçlarda kepek görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, yıkılacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada saç kepeklenmesi görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, sıkıntı ile geçimini sağlamaya alamet eder.

Rüyada saçın kepeklenmesini görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet eder.

Rüyada saç kepeği dökmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işarettir.

Rüyada saçtan kepek dökmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçında kepek görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçında kepek görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet eder.

Rüyada saçtan kepek temizlemek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments